Gastenboek

Op veler bezoek hebben we een gastenboek opgenomen. Zelf leek het ons niet echt relevant maar we werden overspoeld met verzoeken om toch alsjeblieft een platform voor huldebetuigingen, lofuitingen en dankzeggingen in te richten. Het gaat ietwat tegen onze bescheidenheid in maar uiteindelijk willen we u, lieve bezoeker, niet voor het hoofd stoten.

Vergeet ook niet onder aan de pagina enige hoogtepunten uit het gastenboek van de eerste Kerstbandjes-website te bekijken. Een mooie sentimental journey.

 
     
 

Uit de oude doos! Hoogtepunten uit ons oude gastenboek van onze ter ziele gegane eerste website.

Afzender: Pa en Ma Hovers - maandag, 24 december 2001 om 20:16
Heel leuk jullie weer samen te zien. Het is toch fantastisch dat ondanks de vele late uren met drank en muziek jullie toch nog flinke kerels zijn geworden. wij hebben genoten van julie kerstgroet en wensen jullie fijne feestdagen en een voorspoedig 2002!

Afzender: Roel - woensdag, 26 december 2001 om 11:14
Erg leuke site! Hartelijk dank voor jullie digitale kerstgroet en de beste wensen terug! Overigens hecht ik er wel aan te melden dat elke gelijkenis met de enigzins beneveld overkomende jongeman op de anklets-foto puur toevallig is en publiekelijk ontkend zal worden.

Afzender: Rien en Henny Snellenberg - woensdag, 26 december 2001 om 14:26
Vandaag 26 december 2001 hebben we jullie produktie gezien en beluisterd.
Dat was weer een aardig initiatief; het oude gegeven (bandje) in een nieuw en erg mooi jasje.
Samen met Caroline gezien en er van genoten.
Dank voor deze e-mail en graag ook het vervolg hierop.
Groetend en de beste wensen voor het jaar 2002.
Henny en Rien Snellenberg.

Afzender: Jan Fillekers - donderdag, 27 december 2001 om 12:18
Beste Jan,
Onthullend leuk eens een blik te kunnen slaan in je krullend verleden. En waarom ben je zelf niet als zanger ingevallen in de laatste Nationale...pardon.. NCRV's Nationale Nieuwsquiz. Valse bescheidenheid?
We wensen jou en je makkers een heel goed jaar toe!
Jan en Riet Fillekers.

Afzender: Eus Menagé - donderdag, 27 december 2001 om 21:10
Een mooi site. De liefhebbers zullen met name smullen van de foto's uit een tijd dat de drie heren nog zonder bierbuikje en in het bezit van een redelijk kuifbare haardos door het (nacht)leven gingen. Wel jammer is dat de site uisluitend oud materiaal bevat. Met mij vragen vele fans zich af of, en zo ja wanneer,
de "fab three" weer herenigd zullen worden en de "kerstbandjesmania" opnieuw zal toeslaan. Overigens de beste wensen allemaal voor 2002.

Afzender: Joost - donderdag, 4 juli 2002 om 20:55
Jongens,want dat blijven jullie, alles komt weer terug! En daarmee bedoel ik niet het bier dat bij het afdalen van de trap uit de soos weer via de mond naar buiten kwam (ver voor Pim wisten wij al dat "vol" "vol" was!), maar de mooie muzikale Kerstherinneringen! Het heeft met alle pc-problemen even geduurd voordat ik zover was, maar mijn complimenten!
In de zomer genieten van Kerstsongs, prachtig.
Bedankt en ik wacht op "nieuw" materiaal (Verzoek: Wim zing eens een nummer van de meester!).
Hartelijke groet, Joost Sels.

Afzender: Wim J. Bakker - donderdag, 4 juli 2002 om 23:17
Nu heer Sels een berichtje in het gastenboek heeft geplaatst, kan ik niet achterblijven om zelf wat te schrijven. Het is namelijk Joost die de gewoonte heeft om ieder jaar bij het optuigen van de boom de bandjes van ons te draaien. Welnu Joost, aan het eind van dit jaar zal een nummer van de meester,vertolkt door ons,op deze site staan. Ik kan alvast verklappen dat de titel "Donkere Nacht" zal zijn.
Groet,
Wim

Afzender: Joost - maandag, 11 april 2005 om 20:47
Beste Wim,
2002 ligt alweer ver achter ons en mij rest geen andere conclusie dan dat het opnemen van een nummer van de Meester blijkbaar heel wat lastiger is dan van al die anderen, waaronder een zeker McCartney. Maar wellicht inspireert dit bericht tot een fraaie nieuwe kerstband, samen met die andere twee jongens? Zet hem op!
Hartelijke groet, Joost.

Afzender: Ruud - vrijdag, 27 april 2007 om 1:42
Hoi Wim,
Ik vond de link tussen m'n favorieten en heb weer eens alle nummers beluisterd. Ach, die goeie ouwe AEGON-tijd... Ik moet m'n kerstbandje met Ruud en Els ook maar 's on-line zetten. Oja, je krijgt nog de groeten van meneer van Welie!
Alvast een zalige kerst 2007.

 
eXTReMe Tracker