Extra's

Geen DVD zonder bonusmateriaal, geen AH-aankoop zonder voetbalplaatjes, geen tankbeurt zonder airmiles, geen afhaalchinees zonder zakje sambal...

Geen Kerstbandje zonder Extra's!

 

 

Unieke historische vondst!

Waren er tot nu toe alleen auditieve en geprinte bronnen bekend van het illustere Kerstbandjes-drietal, nu kunnen we daar bewegend beeld aan toevoegen!

In een vochtige kelder in de Watergraafsmeer is onlangs uniek beeldmateriaal opgedoken. Het betreft een van de eerste consumenten-beelddragers; een zgn. VHS-cassette die veelal aan het einde van de 20e eeuw werd gebruikt. De cassette had amper de tand des tijds doorstaan maar na uitvoerige digitale bewerking kunnen wij met trots dit materiaal aan u tonen.

Archief onderzoek leert dat de video-opnamen zijn gemaakt in november 1988 op de Lindenlaan in Amstelveen. De jongens (Wim en Jan net dertig, Rabo nog een late twintiger) nemen op in het kleine muziekkamertje bij Jan thuis, dat enkele maanden later getransformeerd zou worden tot de babykamer van Pauline. De opname betreft "t Is weer Kerstmis" waar de laatste hand aan gelegd wordt.

Hoe simpel was het leven, de apparatuur en de ontluchting voor het vele roken.

 

 

   

Kijkje achter de schermen bij Wim

In deze video ziet de kijker een tot het uiterste geconcentreerde Wim. Zo gaat dat dus als hij aan het werk is.

Hier neemt hij de gitaarpartij door voor het liedje Blijven wil ik niet dat in de Kersteditie 2013 verscheen. Het liedje is een vrije bewerking van The Fields of St. Etiènne van Mary Hopkin.

Wat ons betreft mag Wim nog talloze fraaie gitaarpartijtjes inspelen en met ons delen!

 

 

   

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker